Olaboo gezichtsbehandelingen

Het moet vooral veilig zijn!

Veilige producten zonder twijfelachtige stoffen.

De huidverbeteringsproducten van Oolaboo bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten, die van nature ook in onze voeding voorkomen. Dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door de huid kunnen worden opgenomen.

Ageless 

Na een intakegesprek wordt de behandeling gestart met een intensieve reiniging op basis van AHA’s. De behandeling wordt gevolgd door een sterk egaliserende en verjongende skin rebirth micro acid derma peel. Deze wordt in 2 fasen op je huid aangebracht om tot het direct zichtbare resultaat te komen. De eerste peeling bevat een diamantkorrel. Samen met een combinatie van hoogwaardige en actieve ingrediënten wordt de bovenste huidlaag verwijderd, zodat de juiste ingrediënten diep in de huid kunnen werken om huidveroudering tegen te gaan.

Truffle Indulgence 

Het Truffle Indulgence Program is het meest luxueuze systeem van Oolaboo met een extreem hoogwaardige samensmelting van truffel, Uttwiller Spätlauber (een oude Zwitserse appelsoort), parelpoeder en kaviaar. Dit systeem bevat stamcellen van Uttwiller Spätlauber. Oolaboo gebruikt de stamcellen van deze groene appel om de huid te beschermen en hun weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf te versterken. Hierdoor wordt de levensduur van de stamcellen van de huid verlengd en blijft de jeugdigheid van de huid beter behouden.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.