Valmont

Echte huidverbetering met Valmont

Waar moet je beginnen als je écht resultaten wilt zien op je huid? Soms heb je thuis potjes genoeg staan, maar is het niet alsof er veel vooruitgang te zien is. Voor echte huidverbetering is het belangrijk om een goede basis te hebben met producten van een hoge kwaliteit. Met deze drie basisstappen maak je in ieder geval een goed begin!

De eerste stap

Volgens experts zijn er drie essentiële stappen in een goede huidverzorging. Stap één is het reinigen van je gezicht. Door niet goed te reinigen kunnen dode huidcellen en talg zich ophopen, waardoor je huid er dof uit kan komen te zien. Als je een droge huid hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een reiniger op oliebasis. Bij Bon Soigné werken we met cosmeticamerk Valmont. Dit merk biedt bijvoorbeeld een zachte crème die gemaakt is om je make-up op milde wijze te verwijderen, zonder je huid uit te drogen.

Effectieve cosmetica van Valmont

Valmont is een Zwitsers merk dat goed ingezet kan worden voor huidverbetering. Het merk combineert pure ingrediënten met een oorsprong in de ongerepte Zwitserse natuur met wetenschappelijk onderzoek om een zo goed mogelijke ondersteuning voor je huid te bieden. Zo ondersteunen de producten van Valmont de huid bij het vernieuwingsproces, vertragen ze het huidverouderingsproces en stimuleren ze het natuurlijke afweersysteem van de huid. In moeilijke termen wordt dit ook wel ‘cellulaire cosmetica’ genoemd. Dit is cosmetica die de celdeling van de huid ondersteunt.

De juiste moisturizer

De volgende belangrijke stap is een goede vochtinbrengende crème, wat ook wel een ‘moisturizer’ wordt genoemd. Misschien lijkt het tegenstrijdig, maar deze stap is ook belangrijk wanneer je een vettige huid hebt. Dit is omdat een goede crème ervoor kan zorgen dat je huid stopt met de overproductie van natuurlijke olie. Ook helpt het met het ondersteunen van de natuurlijke vochtbarrière van je huid. Bonuspunten als je de crème direct na het reinigen van het gezicht aanbrengt, want dan wordt het product beter opgenomen in de huid.

Goede werkstoffen

Het type moisturizer dat je gebruikt, is wel van belang. Vaak hebben crèmes uit de supermarkt wel effect op het vochtgehalte van je huid, maar halen ze verder niet veel uit. Goede, effectieve crèmes hebben werkstoffen die in je huid aan de slag gaan. Producten van Valmont bevatten ingrediënten als:

  • Natrium: houdt vocht vast en hydrateert
  • Calcium: versterkt het celmembraan en stimuleert celdeling
  • Magnesium: geeft energie
  • Collageen: lift de huid
  • Peptides: werkt tegen rimpels

Bescherm de huid

De derde onmisbare stap is zonnebrandcrème. Die is natuurlijk belangrijk in de zomer om de huid te beschermen tegen het vele zonlicht en de bijbehorende verbranding. Maar door het gehele jaar heen kan je huid schade oplopen door uv-straling. Zonnebrandcrème beschermt de huid ook tegen verslapping van de huid, pigmentvlekken en rimpels. Daarom is het belangrijk om iedere ochtend als laatste stap een goede SPF aan te brengen op je gezicht en hals.

Advies op maat!

Naast deze drie stappen zijn er nog andere producten of tussenstappen die je kunt toepassen op jouw specifieke wensen of problemen, of je nou last hebt van acne, huidverslapping of gewoon een wat doffe huid. Maar wanneer je het gevoel hebt te verdrinken in een zee van informatie over huidverzorging, kan het prettig zijn om een gedegen advies te krijgen. Daar helpen de specialisten van Bon Soigné je graag bij! Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.