Microdermabrasie

Met microdermabrasie een mooie huid

Met temperatuurverschillen moet je huid, net als jij even wennen. Je huid kan droger aanvoelen en ook oneffenheden zoals rode plekjes en fijne lijntjes springen meer in het oog. Gelukkig is er steeds meer mogelijk om je huid een grondige, welverdiende oppepper te geven.

Microdermabrasie

Een methode die wonderen doet voor je huid is microdermabrasie. Tijdens de behandeling krijg je een peeling. Met behulp van microkristallen worden de bovenste cellen van je huid verwijderd door middel van een speciaal apparaat dat is ontwikkeld volgens de laatste technologie. Je kunt de techniek vergelijken met het principe van zandstralen, maar dan in microvorm en geschikt voor de huid. Doordat de bovenste huidcellen verwijderd worden, wordt de productie van elastine en collageen gestimuleerd. En dát zijn precies de stofjes die zorgen voor een stevige, elastische huid.

Stralend en gezond

Omdat de kristallen over de huid worden ‘gespoten’ door middel van een speciale vacuümtechniek, kunnen diepere huidlagen ontspannen. Je huid is daardoor beter in staat om afvalstoffen af te voeren. En ook fijn: het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. Al na één keer oogt je huid gezonder, strakker én stralender!

Huidveroudering

Dan zijn er natuurlijk ook nog de veranderingen van je huid waar je géén invloed op hebt, hoe goed je er ook voor zorgt. Denk bijvoorbeeld aan het ontstaan van rimpeltjes en vlekjes, gewoon omdat je ouder wordt. Ook daarvoor is microdermabrasie uitermate geschikt. Verder is de methode geschikt voor:

Tip!

Voor het mooiste resultaat volg je microdermabrasiebehandelingen in kuurverband. Ook houdt je huid het resultaat langer vast wanneer je met regelmaat een behandeling ondergaat. Wanneer je je liever niet in kuurverband laat behandelen, is het raadzaam om je huid in ieder geval eens in de acht weken een opfrisser te geven.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.