Nagels met extra uitstraling: de kleur- en verzorgingstrends!

Zoals het gezegde luidt: alle kleine beetjes helpen. En dat geldt ook letterlijk voor je uiterlijk. Ook al zijn je nagels maar een miniem onderdeel van je lichaam, ze kunnen veel doen voor je uitstraling. De gezondheid en look ervan zijn twee ‘sleutels’ die voor de uiteindelijke verzorgde uitstraling zorgen. Ook jij kunt hiermee aan de slag! Doe dit op de juiste manier met deze kleur- en verzorgingstrends.

Nagels

Nagelriemolie

Een trend die zich eigenlijk ieder jaar weer voortzet als het om verzorging gaat, is de nagelriemolie. Want geen sterke nagelriemen betekent geen sterke nagels. Dit komt doordat de riem de barrière vormt tegen bacteriën en schimmels; boosdoeners die voor beschadigde nagels zorgen. Smeer daarom je nagelriemen regelmatig in met een heerlijke olie. Vooral amandelolie, jojoba-olie of abrikozenolie vormen een goede basis.

Elektrische vijl

Nagels groeien. Dat weten we allemaal. Daarom is het waarschijnlijk één keer in de week tijd om ze in te korten. Knippen is de snelste manier, maar niet per se de fijnste keuze voor je nagels. Om splijten te voorkomen en voor meer sterkte te gaan, is vijlen verstandiger. En laat dit net efficiënter voor je gemaakt zijn met deze trend: een elektrische vijl. Hiermee kun je rustig op de bank of aan tafel aan de slag met vijlen. Ook bevatten veel elektrische vijlen verschillende knoppen voor vijlen, polijsten en glans creëren. Een leuk totaalplaatje!

Kleurtje er bij

Na het verzorgen van je nagels kun je ervoor kiezen om ze zo te laten. Of je voorziet ze nog van een leuk kleurtje! In dit jaar verschijnen er verschillende kleurtrends. Zo maakt metallic weer zijn opmars. Een kleur dat voor een stoere, maar ook feestelijke uitstraling zorgt. Ook de nudekleuren zetten zich voort. Met een melkachtig witte, bruine of roze tint zit je altijd goed. Een zacht, maar opvallend effect dat bij allerlei kledingsoorten past.

Experimenteren

Wil jij nog een stapje extra met de nagelkleuren? Ga dan voor een ‘mix en match’-look. Hierbij kies je verschillende kleuren, maar die wel allemaal bij elkaar passen. Denk bijvoorbeeld aan de neonkleuren roze, groen en geel. Experimenteer eens met deze kleuren door op iedere nagel één neonkleur te doen.

Een echte trend bij Bon Soigné

Wil jij je nagels onder de loep laten nemen? Dit is mogelijk bij de nagelstudio van Bon Soigné. Schoonheidsspecialiste Ria de Roode vertelt: ‘Wij werken in onze salon met hand- en nagelproducten van het Amerikaaanse merk O.P.I. Een merk dat een trend is bij beroemdheden zoals Madonna en Jennifer Lopez, maar ook bij ons. We kunnen je nagels voorzien van een manicure of gelnagels, of mooi lakken. Kom je snel langs?’

Ook interessant voor jou

Krullen knippen doe je zo!

‘Eigenlijk is krullen knippen echt een vak apart’, vertelt haarexpert Ria. Lees hier het hele verhaal!

Lees verder

Vet op onderbuik te lijf met cryolipolyse!

Wil jij graag afrekenen met je onderbuikvet? Dat kan met cryolipolyse! Lees hier meer over de behandeling.

Lees verder

Veelgestelde vragen over… rimpels!

Vraag jij je ook af hoe rimpels ontstaan? Lees hier alle meest gestelde vragen over dit huidprobleem!

Lees verder

Do’s en don’ts rondom geblondeerd haar!

Wil jij graag geblondeerd haar? Let op de volgende do’s en don’ts! Je leest ze hier.

Lees verder

Thuis aan de slag met je nagels!

Wil jij graag mooie nagels? Ook thuis kun je aan de slag! Lees hier hoe je je nagels thuis kunt verzorgen.

Lees verder

Zo ga je klitten tegen!

Ben jij die vervelende klitten ook zo zat? In dit artikel vertellen wij wat je er tegen kunt doen!

Lees verder

Een stralende huid met microdermabrasie

Complimentjes krijgen over jouw stralende huid? Ja, het kan na slechts 1 bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Het geheim verklappen we graag aan je…

Lees verder

Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Puistjes, mee-eters, ontstekingen… Je komt er maar niet vanaf. Wat je ook probeert! Hoe kom je nou écht van acne af?

Lees verder

Het belang van duurzame verzorgingsproducten

Wat niet veilig is voor je mond, zouden we ook niet voor ons huid en haar moeten gebruiken. Waarom zijn duurzame en veilige verzorgingsproducten zo belangrijk?

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.