Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Als tiener ontwikkel je vaak de eerste puistjes. Ze horen bij de puberteit, en je bent niet de enige. Maar wanneer je op latere leeftijd nog steeds kampt met hevige onzuiverheden op jouw huid, wordt het op zijn zachtst gezegd vervelend. Wist je dat 43% van de vrouwen van 30 tot en met 39 jaar last heeft van acne? Er zijn genoeg redenen om van acne af te willen komen, maar waar begin je?

acne

Acne uitgelegd

Omdat het een complexe huidaandoening is, is het belangrijk om te begrijpen wat acne inhoudt. Acne vulgaris is de medische term voor acne. Het is een huidaandoening die wordt veroorzaakt door verstopte of ontstoken talgklieren. Talgklieren bevinden zich in de bovenste laag van de lederhuid. Ze komen het meeste voor in het gezicht, op de rug, de schouders en op de borst. Hoewel de oorzaak van acne per persoon verschilt, is bekend dat het kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld hormoonschommelingen. Daarnaast is acne erfelijk bepaald. Of voeding, leefstijl en hygiëne een rol spelen in het ontwikkelen of hebben van acne, is tot op heden onduidelijk.

Voorzichtig omgaan met je huid

Vergeet het overmatig aanbrengen van reinigende maskers, het schoonschrobben van je huid en het peuteren aan puistjes. Het bevordert jouw huid niet. Sterker nog: het kan acne erger maken! De acnehuid dient voorzichtig behandeld te worden. Tips om met acnehuid om te gaan, zijn als volgt:

Behandelen van acne

Met de bovenstaande tips leer je bewust met acne om te gaan. Je voorkomt dat het erger wordt, maar het verhelpen is vaak lastig. Verzorging en behandeling van een acnehuid gaan hand in hand. Een schoonheidsspecialist weet met de juiste producten en een behandelplan hoe de acne vermindert kan worden.

Behandeling door Bon Soigné

Behoefte aan hulp op het gebied van huidverbetering? Goede zorg voor jouw huid krijg je bij Bon Soigné. Ria en haar team specialisten werken met producten passend voor elke huidbehoefte. In de salon wordt gewerkt met Oolaboo, Valmont en Comfortzone. De duurzame eigenschappen van deze producten bieden kwaliteit: alleen het beste van het beste komt binnen bij Bon Soigné. Wil jij meer weten over behandelingen voor jouw huid? Neem contact op!

Ook interessant voor jou

Een stralende huid met microdermabrasie

Complimentjes krijgen over jouw stralende huid? Ja, het kan na slechts 1 bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Het geheim verklappen we graag aan je…

Lees verder

Het belang van duurzame verzorgingsproducten

Wat niet veilig is voor je mond, zouden we ook niet voor ons huid en haar moeten gebruiken. Waarom zijn duurzame en veilige verzorgingsproducten zo belangrijk?

Lees verder

Valmont voor de ouder wordende huid

Als je ouder wordt, neemt de conditie van je huid af. Lees hier hoe jij de ouder wordende huid verwend met de producten van Valmont!

Lees verder

Fris het najaar in met deze haartrends!

Ben jij na de zomer weer toe aan een nieuw kapsel? Voorzie jezelf met een echte najaarscoupe door deze haartrends! Lees hier meer.

Lees verder

Huidveroudering zit niet alleen in het gezicht

Mooi ouder worden willen we allemaal. Lees hoe dat gemakkelijk kan met de Venus Freeze!

Lees verder

Welke haarverftechnieken zien we dit jaar terug?

Ben jij ook zo toe aan een nieuw, fris kapsel? Lees hier alles over de meest trendy haarverftechnieken bij Bon Soigne!

Lees verder

Hoe zorg je voor mooie, verzorgde handen?

Laat je onder handen nemen bij Bon Soigné voor prachtige nagels!

Lees verder

Last van hardnekkig vet? Probeer cryolipolyse!

Wil jij af van het hardnekkige vet op je lijf? Cryolipolyse biedt de oplossing! Lees hier hoe deze therapie in zijn werk gaat.

Lees verder

Geverfd haar: dé Tips & Tricks

Heb jij een prachtig geverfd kapsel? Dan wil je het ook graag mooi houden. Lees hier 5 handige tips hoe je dat kunt doen!

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.