Pedicure

Goede voetverzorging is áltijd belangrijk!

In de zomer voorzie jij je voeten braaf van crème en een vrolijk lakje. Ze moeten er immers toonbaar uitzien in al die luchtige sandaaltjes en slippertjes. Ook ga je geregeld naar de pedicure om ervoor te zorgen dat je voeten heerlijk zacht en fris blijven. Maar ook in het najaar nemen je voeten je overal mee naartoe en dat in lekkere warme sokken en dichte, afgesloten schoenen. Een walhalla voor bacteriën dus. Daarom hebben je voeten juist dan extra aandacht en verzorging nodig. Bij de pedicure ben je hiervoor aan het juiste adres.

Voetverzorging

In een mensenleven loop je gemiddeld 2,5 keer de aarde rond. Daarnaast zijn je voeten letterlijk je basis en vormen ze een spiegel van je algehele gezondheid. Veel klachten die zich elders in het lichaam ontwikkelen, kun je terugzien in je voeten. Andersom kun je ook op andere plekken in je lichaam klachten ontwikkelen als je voetproblemen hebt. Doordat je je looppatroon aanpast, kun je bijvoorbeeld rugklachten krijgen. Het is dus belangrijk om goed voor je voeten te blijven zorgen, het hele jaar door, of je nu klachten hebt of niet.

Pedicure

Je kunt bij de pedicure onder andere terecht voor:

  • nagels knippen en nagelriemen verzorgen
  • eelt verwijderen
  • behandeling en verwijderen van likdoorns
  • ingroeiende teennagels behandelen
  • wratjes behandelen
  • nagels polijsten

Tip voor thuis

Een bezoek aan de pedicure kan een hoop klachten voorkomen of aanpakken voordat het een groter probleem wordt, maar ook thuis verdienen je voeten natuurlijk aandacht. Was je voeten daarom altijd zonder zeep en droog ze na het wassen goed af, óók tussen je tenen. Wanneer je zelf je nagels knipt, knip je ze recht en niet te kort. Je sokken verwissel je natuurlijk iedere dag en je kunt het beste kiezen voor wol of katoen. Als je een panty draagt, zorg dan dat er geen naden knellen. Dit geldt ook voor sokken!

Kleurtje erop

Bij Bon Soigné kun je je nagels na afloop van een heerlijke pedicurebehandeling van een leuk kleurtje laten voorzien. De keuze is reuze, maar met deze trends ga je sowieso op goede voet het najaar tegemoet:

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.