Microneedling

Microneedling: herstel je huid vandaag nog!

Je hebt alles geprobeerd. Elk crèmepje en smeerseltje in de drogist staat inmiddels in je badkamer. Je portemonnee is honderden euro’s lichter, maar een verschil is nauwelijks te zien. Je huid is onrustig of dof, of je hebt vlekken in je gezicht. Dat geeft natuurlijk geen lekker gevoel, maar wat kun je er nou aan doen dat wél echt helpt?

Wat kan Bon Soigné voor mij doen?

Door de jaren kan je huid op veel verschillende manieren schade beschadigd raken. Zonnen, roken, drinken en te weinig slapen kunnen allemaal invloed hebben op hoe jouw huid met de tijd verandert. Microneedling is een effectieve manier om rimpels, grote poriën, pigmentvlekken, littekens en veroudering van de huid direct aan te pakken. Na enkele behandelingen kun je het verschil al in je huid zien. Deze zal er egaler en frisser uitzien. Het resultaat van de SkinNeedler is langdurig. De behandeling is veilig voor alle huidsoorten en -kleuren. Onze specialisten maken vooraf een huiddiagnose, zodat we jouw huidproblemen gericht en effectief kunnen aanpakken. Het maakt dus niet uit of jouw huid vet, droog, jong of oud is.

Wat is microneedling?

Voordat de behandeling van start gaat, wordt je huid grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Hierna gaan de specialisten van Bon Soigné aan de slag met de SkinNeedler. Geen zorgen: het klinkt een stuk enger dan het is. De naalden zijn flinterdun, waardoor je bijna geen ongemak of pijn zult ervaren. Het apparaat maakt kleine ‘kanaaltjes’ in jouw huid. Door deze kanaaltjes kan jouw huid verzorgende voedingsstoffen extra goed opnemen. Door deze stimulatie wordt je huid van binnenuit getriggerd om het herstelproces van collageen en elastine (bindweefsels) te starten. Hierdoor komt de huid er weer stralend en egaal uit te zien, en dat ís die ook! Na de behandeling word je lekker verwend met een serum en masker om jouw huid zo goed mogelijk te laten herstellen.

Wist je dat?

Microneedling is goed betaalbaar in vergelijking met laserbehandelingen, die vaak een langere hersteltijd hebben. De resultaten van microneedling zijn snel zichtbaar en de behandeling is minder drastisch, waardoor steeds meer vrouwen voor deze behandeling kiezen. Sterren als Kim Kardashian en Hailey Bieber gingen je al voor.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.