Duurzaamheid


Duurzame producten

Wij merken dat duurzaamheid een steeds grotere rol krijgt in ons leven. Dit merken wij niet alleen aan onze omgeving, maar ook bij onze klanten. We werken daarom steeds meer samen met verschillende duurzame merken.

duurzaam

Beter voor je huid

De meeste huidirritaties en allergieën ontstaan door schadelijke stoffen die zijn verwerkt in niet-biologische producten. Stoffen als bepaalde mineralen, sulfaten, parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen worden geabsorbeerd door je huid en kunnen gaan irriteren. Natuurlijke huidverzorgingsproducten worden gemaakt van ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen. Deze ingrediënten bevatten geen chemicaliën die de huid aantasten.

Natuurlijke haarproducten

Om je haar sterker en gezonder te maken, zijn natuurlijke haarproducten belangrijk. Net zoals bij natuurlijke huidproducten bevatten ze geen schadelijke stoffen als sulfaten en parabenen. Deze schadelijke stoffen kunnen naast je haar ook het lichaam aantasten. Natuurlijke haarproducten voeden dus niet alleen het haar, maar zorgen er ook voor dat jij je gezonder gaat voelen!

Duurzame merken

Bij Bon Soigné gebruiken we veel duurzame producten van verschillende merken, zoals de producten van Oolaboo. Dit merk ontwikkelt producten met als uitgangspunt dat alles wat op de (gezichts)huid gesmeerd wordt, zo natuurlijk en veilig mogelijk moet zijn. Wat je niet in het lichaam wilt hebben, wil je ook niet op je haar en huid doen.

Daarnaast gebruiken we ook de producten van Comfort Zone, een duurzaam merk met de B-corp-certificering. De certificering geeft aan dat het een bedrijf is dat een grote positieve impact heeft op mens en milieu.

OPI heeft recentelijk een vegan nagellaklijn uitgebracht. De lijn is gemaakt met de gedachte dat het belangrijk is om te weten wat je op je nagels doet. Daarom heeft OPI zich ervoor ingezet om een zo duurzaam en natuurlijk mogelijke nagellak uit te brengen.

De voordelen:

De voordelen van natuurlijke producten:

  • Gezond voor huid en haar
  • Geen schadelijke stoffen
  • Beter voor je gezondheid
  • Duurzaamheid draagt bij aan het milieu

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.