Over ons


Over Bon Soigné

Bon Soigné is een combinatiebedrijf van een kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en nagelstudio. Wij werken met duurzame producten, die van een hoog niveau zijn. Onze medewerkers worden regelmatig getraind om up to date te zijn en te blijven. Een aantal medewerkers beheersen meerdere disciplines.

Wat wij bieden

Wij bieden onze klanten de kwaliteit en het comfort die zij verwachten. Een bezoek aan Bon Soigné moet een relaxmoment zijn. Zo kunnen wij ook onze klanten een combinatie aanbieden van onze diverse specialiteiten; bijvoorbeeld, terwijl de klant voor een kleurbehandeling komt, tijdens de inwerktijd een manicure of pedicure uitvoeren. Dat verkort de wachttijd en onze klant hoeft minder tijd te investeren. Voor onze members hebben wij een speciaal programma: punten sparen voor korting, een herinnering voor een afspraak via sms of e-mail, en een aantal verrassingen. Iedereen die Bon Soigné wil bezoeken, kan online een afspraak maken voor dezelfde dag. De afspraak is definitief als je de bevestigingsmail hebt ontvangen. Dit duurt over het algemeen een paar minuten.

Een stukje geschiedenis

Op 1 december 1996 ben ik officieel met Bon Soigné als schoonheidssalon begonnen. In huis heb ik een kamer ingericht als schoonheidssalon. Ik vond het toen ook al belangrijk dat ik met hoogwaardige producten zou werken, om het beste resultaat te bereiken. Al na een paar maanden ging de salon goed lopen. Ik werkte toen ook nog als kapster in een kapsalon. Veel klanten gingen om een combinatiebehandeling vragen, maar die kon ik ze op dat moment niet bieden.

Het plan om een pand te huren

Dat lukte per april 1998 aan de Steynlaan. Daar is ook een zonnebank aan het geheel toegevoegd. Dus nu hadden we een schoonheidssalon, kapsalon en zonnebank, en ben ik op zoek gegaan naar medewerkers die hun vak goed verstaan, want ook daarbij wil ik het beste resultaat behalen en ging ik weer voor kwaliteit, service en aandacht. Zo is eigenlijk ook de naam ontstaan: ‘Bon Soigné’ betekent ‘goed verzorgd’. Docenten Frans zullen zeggen dat dat niet klopt, want het is eigenlijk ‘bienne soigné’. Maar elke Nederlander associeert ‘Bon’ met ‘goed’, en ‘goed verzorgd’ is wat we willen uitstralen!

Ook nu ging het eigenlijk onverwacht goed en groeiden we uit ons jasje. Het pand Steynlaan 6 kwam vrij en bood nog veel meer ruimte en mogelijkheden, dus in maart 2003 zijn we naar het nieuwe pand verhuisd en hebben we onze activiteiten uitgebreid met een nagelstudio en pedicure. Alles onder één dak, van top tot teen. We maken mensen mooi. Dat maakt ze blij en dat geeft ons weer een goed gevoel. Tot ziens in de salon!

– Ria de Roode

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.