Vet op onderbuik te lijf met cryolipolyse!

Vrouwen voelen zich regelmatig onzeker over hun lichaam. Vooral wanneer er vervelende hardnekkige vetjes zichtbaar zijn. De onderbuik is een lichaamszone waar vetcellen zich meer en sneller opslaan dan andere delen van het lichaam. De onderbuikvetjes zijn dan vaak ook een gewenst gebied om effectief te laten afslanken.

Cryolipolyse

Specialist Ria de Roode van Bon Soigné biedt een cryolipolysebehandeling aan die dit mogelijk maakt. Ze vertelt: ‘We noemen deze behandeling ook wel vetbevriezing. Bevroren vetcellen worden op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Hiermee wordt het mogelijk om probleemzones zoals je onderbuik af te slanken, zonder dat er een operatie, oefeningen of een speciaal dieet nodig is.’

Behandeling ondergaan

Pauline (50) besloot een cryolipolysebehandeling te ondergaan. Ze lag comfortabel in de ligstoel van Bon Soigné. Met haar ontblote buik voelde ze een voor een de plakkerige pads op haar huid nestelen. Ze wiebelde met haar voeten, wachtende totdat de behandeling startte. ‘Ben je zo ver?’, vroeg de specialist. Pauline knikte en wreef voor de laatste keer over de vetjes. Vervolgens voelde ze de kou zich verdelen over haar buik.

Het tot stand komen

Het bevriezen van vetcellen is in 2009 ontdekt door wetenschappers in Boston. Door onderzoek kwamen ze erachter dat vetcellen heftiger reageren op kou dan andere cellen. Met deze nieuwe inzichten kwam de cryolipolysetechniek tot stand. Tijdens de behandeling wordt het gewenste behandelgebied vacuüm gezogen en gekoeld. Door geplaatste elementen (pads) kristalliseren je vetcellen en breken je vetcellen van zelf af.

Prikkelende sensatie

Pauline vertelt: ‘Het is een kou die wonderbaarlijk genoeg geen pijn deed. Het was niet een winterse windvlaag die kan ‘snijden’ langs je huid. Het was meer een prikkelende sensatie. Na ongeveer tien minuten verdween de sensatie en veranderde in gevoelloosheid. Ik kon toen echt ontspannen en de behandeling makkelijk uitzitten.’

Na de behandeling

Na ongeveer zestig minuten is de behandeling afgerond. Als afsluiting masseert de specialist het behandelde gebied met een speciaal ontwikkelde serum. Dit stimuleert de vetafdrijving en verstevigt je huid. Na de behandeling is er verder geen nazorg waar je je aan moet houden. Dit komt doordat cryolipolyse geen schade aanricht op je huid. Je kan gerust je dagelijkse activiteiten weer oppakken en het resultaat afwachten. Meestal is na zes weken verbetering te zien en na een half jaar het optimale resultaat.

Bon Soigné

Ben jij benieuwd naar een cryolipolysebehandeling? Bij Bon Soigné vertellen we je er graag meer over. Tijdens een intakegesprek kunnen we je vragen beantwoorden en bespreken we je wensen. Ook is dit mogelijk wanneer je graag een behandeling wilt op gebied van schoonheid, haar of nagels. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Maak tijd voor jezelf, maak tijd voor ontspanning!

Ook interessant voor jou

Nagels met extra uitstraling: de kleur- en verzorgingstrends!

Nagels doen veel voor je uitstraling. Een goede verzorging is dan ook erg belangrijk. Lees er hier alles over!

Lees verder

Krullen knippen doe je zo!

‘Eigenlijk is krullen knippen echt een vak apart’, vertelt haarexpert Ria. Lees hier het hele verhaal!

Lees verder

Veelgestelde vragen over… rimpels!

Vraag jij je ook af hoe rimpels ontstaan? Lees hier alle meest gestelde vragen over dit huidprobleem!

Lees verder

Do’s en don’ts rondom geblondeerd haar!

Wil jij graag geblondeerd haar? Let op de volgende do’s en don’ts! Je leest ze hier.

Lees verder

Thuis aan de slag met je nagels!

Wil jij graag mooie nagels? Ook thuis kun je aan de slag! Lees hier hoe je je nagels thuis kunt verzorgen.

Lees verder

Zo ga je klitten tegen!

Ben jij die vervelende klitten ook zo zat? In dit artikel vertellen wij wat je er tegen kunt doen!

Lees verder

Een stralende huid met microdermabrasie

Complimentjes krijgen over jouw stralende huid? Ja, het kan na slechts 1 bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Het geheim verklappen we graag aan je…

Lees verder

Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Puistjes, mee-eters, ontstekingen… Je komt er maar niet vanaf. Wat je ook probeert! Hoe kom je nou écht van acne af?

Lees verder

Het belang van duurzame verzorgingsproducten

Wat niet veilig is voor je mond, zouden we ook niet voor ons huid en haar moeten gebruiken. Waarom zijn duurzame en veilige verzorgingsproducten zo belangrijk?

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.