Een stralende huid met microdermabrasie

‘Hé schat, wat zie jij er stralend uit!’, krijg je van jouw partner te horen wanneer je thuiskomt van een bezoekje aan de salon. Precies wat je wilt: direct resultaat na een schoonheidsbehandeling. Veel behandelingen vergen tijd en herhaling, maar met microdermabrasie ervaar je na 1 behandeling al een stralende huid. Was is microdermabrasie en hoe werkt het?

microdermabrasie

Hoe werkt het?

Dagelijks verlies je, zonder dat je het doorhebt, duizenden huidcellen. Ze zijn onzichtbaar voor het blote oog, maar blijven grotendeels liggen op de huid. Hierdoor kan de huid er mat uitzien, en zorgt het voor verstopte poriën. Onzuiverheden ontwikkelen zich daardoor een stuk sneller. Een manier om te voorkomen dat huidcellen zich ophopen, is door middel van een microdermabrasiebehandeling. Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij haarfijne kristaldeeltjes op de huid worden gespoten, om vervolgens opgezogen te worden. De huid is vrij van dode cellen en direct zichtbaar glanzend.

Een gezonde huid

Naast een natuurlijk glanzende huid, voelt je gezicht zacht aan. Je huid kan veel makkelijker voedingsstoffen opnemen, wat resulteert in een gezonde huid. Ook zorgt een microdermabrasiebehandeling voor een betere doorbloeding, wat uiteindelijk bijdraagt aan de aanmaak van collageen en elastine. Deze stofjes zijn de ‘holy grail’ voor jouw huid. Ze zorgen voor stevigheid en elasticiteit!

Veelzijdig

Microdermabrasie kan daarnaast verschillende huidproblemen verhelpen. Voorbeelden van situaties waarin de behandeling een oplossing biedt, zijn bij:

Direct resultaat

Wil je een behandeling waarbij je direct zichtbaar resultaat ziet? Misschien is een microdermabrasiebehandeling iets voor jou! Veel klanten zijn na 1 behandeling overtuigd, maar voor een nog mooier resultaat is het advies meerdere behandelingen af te nemen. Bon Soigné helpt je graag met jouw huidwensen. Zien we jou binnenkort net zo stralend de salon verlaten? Neem contact op en plan een afspraak in!

Ook interessant voor jou

Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Puistjes, mee-eters, ontstekingen… Je komt er maar niet vanaf. Wat je ook probeert! Hoe kom je nou écht van acne af?

Lees verder

Het belang van duurzame verzorgingsproducten

Wat niet veilig is voor je mond, zouden we ook niet voor ons huid en haar moeten gebruiken. Waarom zijn duurzame en veilige verzorgingsproducten zo belangrijk?

Lees verder

Valmont voor de ouder wordende huid

Als je ouder wordt, neemt de conditie van je huid af. Lees hier hoe jij de ouder wordende huid verwend met de producten van Valmont!

Lees verder

Fris het najaar in met deze haartrends!

Ben jij na de zomer weer toe aan een nieuw kapsel? Voorzie jezelf met een echte najaarscoupe door deze haartrends! Lees hier meer.

Lees verder

Huidveroudering zit niet alleen in het gezicht

Mooi ouder worden willen we allemaal. Lees hoe dat gemakkelijk kan met de Venus Freeze!

Lees verder

Welke haarverftechnieken zien we dit jaar terug?

Ben jij ook zo toe aan een nieuw, fris kapsel? Lees hier alles over de meest trendy haarverftechnieken bij Bon Soigne!

Lees verder

Hoe zorg je voor mooie, verzorgde handen?

Laat je onder handen nemen bij Bon Soigné voor prachtige nagels!

Lees verder

Last van hardnekkig vet? Probeer cryolipolyse!

Wil jij af van het hardnekkige vet op je lijf? Cryolipolyse biedt de oplossing! Lees hier hoe deze therapie in zijn werk gaat.

Lees verder

Geverfd haar: dé Tips & Tricks

Heb jij een prachtig geverfd kapsel? Dan wil je het ook graag mooi houden. Lees hier 5 handige tips hoe je dat kunt doen!

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.