Waxen / harsen

Waxen voor je vakantie!

Zie je jezelf al liggen aan het strand? Geluiden van ruisende golven, spelende kinderen en zachte muziek op de achtergrond. De warme stralen van de zon op je gezicht en lichaam. De zilte geur van de zee. Heerlijk relaxen en je even helemaal nergens zorgen over hoeven maken. Zélfs niet over stoppels of haartjes op je benen of bikinilijn!

Gênante stoppeltjes!

Je kent dat wel: heb je net die ochtend je benen geschoren en dan zie je ’s middags, terwijl je lekker op een terrasje zit, dat je een stukje vergeten bent! Donkere stoppeltjes ontsieren een deel van je been en omdat je een rokje draagt, valt dat niet echt te verbergen. Hoe gênant! Datzelfde gevoel overvalt je ook wanneer je merkt dat je bikinilijn niet strak en glad is of je oksels niet geschoren zijn terwijl je een topje draagt.

Stop met scheren

Scheren is een snelle en gemakkelijke manier om van ongewenste haargroei af te komen, maar het grote nadeel is dat het gladde gevoel vaak slechts van korte duur is en er weer snel stoppeltjes ontstaan. Daarnaast loop je meer kans op huidirritaties en ingegroeide haren. De haartjes worden overigens ook steeds stugger wanneer je ze scheert.

Waxen of harsen?

Een betere manier om, voor wat langere tijd, van ongewenste haren af te komen is harsen of waxen. Bij deze methode wordt niet alleen het haartje verwijderd, maar tevens de haarwortel. Daardoor duurt het langer voordat je weer een haartje tevoorschijn ziet komen.

Lycon

Lycon Precision waxing is dé nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Het resultaat is een gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Deze ‘crème de la crème’ onder de waxen wordt toegepast in het topsegment van wellnesscentra en schoonheidssalons. De wax is geschikt voor haartjes vanaf 1 millimeter, is vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid, wordt aangebracht op lage temperaturen, geeft geen huidirritaties of roodheid en is verrijkt met essentiële oliën.

Tips

Handige tips over waxen!

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.