Venus Freeze

Bevries de tijd! Ontdek de Venus Freeze

Naarmate je ouder wordt, neemt de aanmaak van collageen en elastine in je lichaam af; al vanaf je 25e levensjaar. Deze eiwitten zorgen ervoor dat de huid elastisch en soepel blijft. Door de afname zal deze er ouder uitzien of slap worden en gaan hangen. Dit is een natuurlijk proces, maar de Venus Freeze is er om jouw huid een handje te helpen.

Een slappe huid: hoe komt dat?

Niemand wordt gelukkig als die in de spiegel kijkt en hangende vetjes en een slappe huid ziet. Helaas is het slapper worden van de huid onontkoombaar. Dit gebeurt nou eenmaal met de leeftijd. Dit betekent niet dat je niks kunt doen! Naarmate je huid ouder wordt, is het belangrijk om deze gehydrateerd te houden. Dit kun je doen door genoeg water te drinken; gemiddeld 1,5 tot 2 liter per dag. Ook kan regelmatig bewegen en sporten de bloedsomloop helpen. Verder is voldoende slaap belangrijk, zodat je huid ‘s nachts de tijd krijgt om te herstellen.

Wat kan de Venus Freeze voor mij doen?

Je hebt last van een slappe huid rond je billen, buik, benen of nek. Misschien zie je de huid van je gezicht haar elasticiteit en jeugdige look verliezen. Het lijkt alsof er elke dag wel een nieuwe rimpel bij komt. Misschien heb je een sinaasappelhuidje waar je maar geen oplossing voor lijkt te kunnen vinden en heb je alles al geprobeerd. Zeker in de winter ziet de huid er vaak uitgeput en dof uit. Door de veilige technologie van de Venus Freeze is de behandeling geschikt voor ieder huidtype en iedere huidskleur.

Hoe werkt het?

De Venus Freeze maakt gebruik van een combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen. Deze pulsen zorgen ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken en gezonde bloedvaten worden aangemaakt. De Venus Freeze is een van de meest effectieve behandelingen in een zo kort mogelijke tijd: al na één sessie zie je vaak een groot verschil. Het beste resultaat is vaak al in 8 tot 12 behandelingen te bereiken. Hierbij wordt aangeraden eens in de 2 à 3 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Anders dan de naam doet vermoeden, zul je warme flitsen voelen die aangenaam, effectief en volledig pijnloos zijn. Doordat er geen hersteltijd is, kun je dus direct genieten van je nieuwe look.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.