Comfort Zone gezichtsbehandelingen

Voor de gezichtsbehandelingen gebruiken we producten van het merk Comfort Zone. De huidexperts van dit merk helpen het ecosysteem van de huid zijn optimale balans en vitaliteit te bereiken in een steeds veranderende omgeving. Dit noemt het merk de ‘comfortzone van de huid’.

Na meer dan 20 jaar voortdurend onderzoek laat het laboratorium van Comfort Zone zich nu ook inspireren door de eigen wetenschappelijke tuin en levert het hoogwaardige, zuivere, resultaatgerichte, duurzame huidverzorging, die het beste van wetenschap en natuur combineert voor een verrijkende en unieke ervaring.

Hydramemory is een hydraterende gezichtsbehandeling  

Een hydraterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van micro- en macrohyaluronzuur. De unieke brushmassage zorgt voor een optimale opname van de hydraterende componenten. 

Voordelen
De huid is gehydrateerd en de huidbarrière wordt versterkt. Tevens gaat deze behandeling vroegtijdige huidveroudering tegen.

Huidconditie
Aanbevolen voor iedere huidconditie en uitermate geschikt voor de gedehydrateerde huid. 

Essence is een voedende behandeling

Een voedende behandeling die rijk is aan vitaminen, wat bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Voordelen
Het beschermt, herstelt en voedt de huid.

Huidconditie
Voor iedere huidconditie geschikt. Uitermate geschikt voor de ondervoede en vermoeide huid. 

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.