Welke haarverftechnieken zien we dit jaar terug?

Veel vrouwen vinden het leuk om elk seizoen een nieuwe garderobe, tas of schoenen aan te schaffen. Maar die haarkleur en dat mooie nieuwe kapsel blijft soms een beetje achter. Wil je een coupe die matcht met de stijl waarin je jezelf kleedt? Ga dan langs de kapper voor een mooie nieuwe kleur. Je ziet er niet alleen beter uit, je voelt je ook zo.

haartrends

Koperkleuren

Hou jij van die warme, koperachtige kleuren? Dan ben je zeker blij met de haartrends van dit jaar. Met de koperachtige kleuren zijn er eindeloos veel variaties mogelijk, omdat koper ook veel kleurschakeringen bevat. Je kunt de richting opgaan van de gouden kleur in de kopertint, het warme rode of iets ertussenin. Vraag aan de kapper wat past bij jouw stijl en ondertoon van je gezicht. Een ding is zeker: het staat je vast geweldig!

Frosting

Een nieuwe trend die voortkomt uit de highlights en balayage trend is “frosting”. Het lijkt een beetje op balayage, maar werkt toch iets anders. Er worden een aantal plukjes selectief gekozen en gekleurd in een warme blonde kleur. De techniek zorgt ervoor dat het mooi overloopt met je eigen haarkleur. Dus ook als je donker bent, kun je deze techniek goed hebben. Je krijgt niet te maken met harde overgangen of lelijke uitgroei.

Low-maintenance platinum

In 2020 en 2021 kwam de kleur platinablond helemaal in. Alleen die uitgroei is soms heel hard en vervelend. Met low-maintenance platinum heb je dit gelukkig niet. De platinum kleur wordt zo geplaatst dat het een mooi geheel vormt met je eigen haarkleur. Je hoeft dus niet om de 3 weken naar de kapper te rennen om het te laten bijwerken. Deze trend zagen we als eerste bij de sterren in Hollywood en is nu eindelijk hier in Nederland.

Bon Soigné

Voor welke kleur je ook kiest, ga niet zelf aan de slag met verf uit een pakje van de lokale drogist, zeker niet als je geen ervaring hebt met het verven van je haar. Voor je het weet kies je de verkeerde kleur of breng je de verf verkeerd aan, en voor je het weet zit je letterlijk en figuurlijk met de handen in het haar. Laat het verven over aan een specialist! Bij Bon Soigné hebben ze de juiste tools en kennis en weten als geen ander wat het beste is voor jou en je haar. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Ook interessant voor jou

Een stralende huid met microdermabrasie

Complimentjes krijgen over jouw stralende huid? Ja, het kan na slechts 1 bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Het geheim verklappen we graag aan je…

Lees verder

Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Puistjes, mee-eters, ontstekingen… Je komt er maar niet vanaf. Wat je ook probeert! Hoe kom je nou écht van acne af?

Lees verder

Het belang van duurzame verzorgingsproducten

Wat niet veilig is voor je mond, zouden we ook niet voor ons huid en haar moeten gebruiken. Waarom zijn duurzame en veilige verzorgingsproducten zo belangrijk?

Lees verder

Valmont voor de ouder wordende huid

Als je ouder wordt, neemt de conditie van je huid af. Lees hier hoe jij de ouder wordende huid verwend met de producten van Valmont!

Lees verder

Fris het najaar in met deze haartrends!

Ben jij na de zomer weer toe aan een nieuw kapsel? Voorzie jezelf met een echte najaarscoupe door deze haartrends! Lees hier meer.

Lees verder

Huidveroudering zit niet alleen in het gezicht

Mooi ouder worden willen we allemaal. Lees hoe dat gemakkelijk kan met de Venus Freeze!

Lees verder

Hoe zorg je voor mooie, verzorgde handen?

Laat je onder handen nemen bij Bon Soigné voor prachtige nagels!

Lees verder

Last van hardnekkig vet? Probeer cryolipolyse!

Wil jij af van het hardnekkige vet op je lijf? Cryolipolyse biedt de oplossing! Lees hier hoe deze therapie in zijn werk gaat.

Lees verder

Geverfd haar: dé Tips & Tricks

Heb jij een prachtig geverfd kapsel? Dan wil je het ook graag mooi houden. Lees hier 5 handige tips hoe je dat kunt doen!

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.