Huidveroudering zit niet alleen in het gezicht

Veel vrouwen vinden het leuk om elk seizoen een nieuwe garderobe, tas of schoenen aan te schaffen. Ouder worden is een mooi proces. We nemen onze levenservaring mee en gebruiken deze om soepeler en wijzer dan ooit door het leven te gaan. Iets minder is dat je lichaam ook tekenen begint te tonen van deze “wijsheid”. Ook je lijf wordt ouder.

Niet alleen het gezicht

Veel vrouwen zien de eerste tekenen van huidveroudering in hun gezicht. Niet gek, want je gezicht is iets waar we eigenlijk elke dag wel naar kijken. Je hebt het dus veel sneller door als deze verandert. Toch is het ook belangrijk om je lichaam in het oog te houden en uit te kijken voor vetjes, rolletjes en vouwtjes. Je kent het vast: slappe bovenarmen, puddingdijen of een slappe buik. Hoe pak je dat nou aan?

De Venus Freeze

Een behandeling met de Venus Freeze is de meest effectieve manier om huidveroudering tegen te gaan. Het verbetert en verjongt namelijk de huid en is te gebruiken op het hele lichaam. Bovendien is de Venus Freeze niet alleen op je lichaam te gebruiken! Door de zachte werking is het apparaat op elk deel van het lichaam te gebruiken: zelfs onder de ogen!

Gemakkelijk gedaan

Het mooie aan deze behandeling is dat het geen littekens achterlaat en je geen hersteltijd hebt. Zodra je de deur uitloopt, kun je je dagelijkse bezigheden weer hervatten. Ook tijdens de behandeling ervaar je geen pijn. De naam doet misschien anders vermoeden, maar de Venus Freeze wordt tijdens de behandeling warm, waardoor velen het vergelijken met een hot stone massage. Vaak zie je na de eerste behandeling al een groot verschil, en met 8 tot 12 behandelingen is vaak het optimale resultaat bereikt. Daarna hoef je nog maar om de 2-3 maanden terug te komen om het resultaat bij te houden.

Kom je langs?

Mooi oud worden is voor veel vrouwen belangrijk. Wij helpen je daar graag bij. Met persoonlijke aandacht en een ervaren blik helpen we je het beste resultaat voor jouw lijf te bereiken. Ook kun je bij ons terecht voor een nagelbehandeling, knipbeurt of massage. Zo loop jij als herboren de salon uit!

Ook interessant voor jou

Fris het najaar in met deze haartrends!

Ben jij na de zomer weer toe aan een nieuw kapsel? Voorzie jezelf met een echte najaarscoupe door deze haartrends! Lees hier meer.

Lees verder

Welke haarverftechnieken zien we dit jaar terug?

Ben jij ook zo toe aan een nieuw, fris kapsel? Lees hier alles over de meest trendy haarverftechnieken bij Bon Soigne!

Lees verder

Hoe zorg je voor mooie, verzorgde handen?

Laat je onder handen nemen bij Bon Soigné voor prachtige nagels!

Lees verder

Last van hardnekkig vet? Probeer cryolipolyse!

Wil jij af van het hardnekkige vet op je lijf? Cryolipolyse biedt de oplossing! Lees hier hoe deze therapie in zijn werk gaat.

Lees verder

Geverfd haar: dé Tips & Tricks

Heb jij een prachtig geverfd kapsel? Dan wil je het ook graag mooi houden. Lees hier 5 handige tips hoe je dat kunt doen!

Lees verder

Wat doe je aan droge handen in najaar en winter?

Droge handen in het najaar en de winter zijn een probleem in ons koude kikkerlandje. Bescherm en verzorg je handen op de juiste manier. Lees hier hoe.

Lees verder

Haartrends in 2022 – leef je uit met highlights, lowlights en babylights

De haartrends in 2022 kenmerken zich door kleur in highlights, lowlights en babylights. We zien natuurlijke en dramatische kleuren. Lees verder.

Lees verder

Een gezonde huid? Zo creëer je het!

Een gezonde huid zorgt voor een fijn gevoel. Wil je huidconditie verbeteren? Lees hier hoe!

Lees verder

Veel spanning? Kom tot rust met een massage!

Heb je last van de spanningen in je lichaam? Een massage kan helpen! Lees hier meer.

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.