Huidveroudering? Bevries de tijd met Venus Freeze!

Wanneer je voor de spiegel staat, staart het levende bewijs van jarenlange stress en ongezond eten je aan. Je zit beduidend minder strak in je vel dan vroeger. Hoewel de aanleg voor rimpels en huidverslapping voor een groot deel vastgelegd is in je genen, kan een ongezonde leefstijl, evenals stress, bijdragen aan huidveroudering. Gelukkig hoef je je hier niet bij neer te leggen. Met een Venus Freeze-behandeling maak jij je rimpels en verslapte huid als gevolg van huidveroudering weer ongedaan.

Huidveroudering-Zeist

Anti-aging

Je kunt smeren met anti-agingcrèmes wat je wilt, maar daarmee win je je strakke en gezonde huid niet terug. De aanmaak van collageen en elastine neemt namelijk steeds meer af naarmate je ouder wordt. Nog voor je dertigste kun je te maken krijgen met een slappere huid en toenemende lijntjes. Een slechte doorbloeding kan er bovendien voor zorgen dat er steeds meer afvalstoffen ophopen in de huid en dat de huid zich minder makkelijk herstelt. Zo krijgt huidveroudering steeds meer speelruimte.

Strakgetrokken

Met Venus Freeze bevriest de tijd als het ware en ga je weer terug naar je strakke huidje van vroeger. Je losse vel wordt weer strakgetrokken en de lijntjes die zich in een rap tempo vermeerderen op jouw gezicht vallen minder op. De verslapte huid rondom de wangen, kaaklijn of kin krijgen weer een natuurlijke lift, zonder dat je hiervoor een chirurgische ingreep hoeft te ondergaan. Dat betekent geen pijn, littekens of lange hersteltijd.

Cellul-nietes

Dit geldt niet alleen voor je gezicht en hals. Zo kun je onder meer je hangende bovenarmen of buik laten behandelen. Gezonde voeding en lichaamsbeweging zijn immers niet altijd voldoende om jouw figuur te onderhouden. Kleine vetophopingen worden niet verminderd door een streng dieet te volgen of door elke dag op de loopband te staan. Venus Freeze brengt hier verandering in. Zo verstevigt, corrigeert en verbetert deze behandeling de lichaamscontouren, waardoor je weer een mooi en strak figuur krijgt. Je rekent dus niet alleen af met de ongewenste lijntjes en vouwen in je gezicht, maar ook met cellulitis.

Venus Freeze

Venus Freeze maakt gebruik van krachtige radiofrequentie met magnetische pulsen. Dit klinkt misschien intens, maar in werkelijkheid is het een pijnloze behandeling die qua gevoel vergelijkbaar is met een ‘hot stone’-massage: een warme sensatie die aangenaam aanvoelt. Via een applicator kan elk probleemgebied op de huid worden aangepakt. Het effect van de radiogolven reikt tot de diepere huidlagen en stimuleert zo de aanmaak van collageen en elastine van binnenuit. De huid oogt hierdoor voller, elastischer en steviger.

Blijvend resultaat

De natuurlijke lift voor je gezicht of lichaam geeft snelle resultaten. Na de eerste behandeling zie je al meteen verschil. Voor een blijvend effect wordt echter aangeraden om minimaal 6 tot 10 behandelingen voor je gezicht, 8 tot 10 behandelingen voor je hals en 10 tot 12 behandelingen voor je lichaam te ondergaan. Je kunt dan genieten van een gestroomlijnd lichaam en een glad gezicht met egale teint.

Advies op maat

Is jouw lichaam getekend door veroudering of stoor je je aan je sinaasappelhuid? Stap dan in de tijdmachine naar een strakke en stralende huid. Bij Bon Soigné kun je niet alleen terecht voor een behandeling met Venus Freeze, maar voor verzorging van top tot teen. Wij ontvangen je graag in onze salon om je te voorzien van een advies op maat.

Ook interessant voor jou

Fris het najaar in met deze haartrends!

Ben jij na de zomer weer toe aan een nieuw kapsel? Voorzie jezelf met een echte najaarscoupe door deze haartrends! Lees hier meer.

Lees verder

Huidveroudering zit niet alleen in het gezicht

Mooi ouder worden willen we allemaal. Lees hoe dat gemakkelijk kan met de Venus Freeze!

Lees verder

Welke haarverftechnieken zien we dit jaar terug?

Ben jij ook zo toe aan een nieuw, fris kapsel? Lees hier alles over de meest trendy haarverftechnieken bij Bon Soigne!

Lees verder

Hoe zorg je voor mooie, verzorgde handen?

Laat je onder handen nemen bij Bon Soigné voor prachtige nagels!

Lees verder

Last van hardnekkig vet? Probeer cryolipolyse!

Wil jij af van het hardnekkige vet op je lijf? Cryolipolyse biedt de oplossing! Lees hier hoe deze therapie in zijn werk gaat.

Lees verder

Geverfd haar: dé Tips & Tricks

Heb jij een prachtig geverfd kapsel? Dan wil je het ook graag mooi houden. Lees hier 5 handige tips hoe je dat kunt doen!

Lees verder

Wat doe je aan droge handen in najaar en winter?

Droge handen in het najaar en de winter zijn een probleem in ons koude kikkerlandje. Bescherm en verzorg je handen op de juiste manier. Lees hier hoe.

Lees verder

Haartrends in 2022 – leef je uit met highlights, lowlights en babylights

De haartrends in 2022 kenmerken zich door kleur in highlights, lowlights en babylights. We zien natuurlijke en dramatische kleuren. Lees verder.

Lees verder

Een gezonde huid? Zo creëer je het!

Een gezonde huid zorgt voor een fijn gevoel. Wil je huidconditie verbeteren? Lees hier hoe!

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.