Vermoeid lichaam? Laad jezelf op met een massage

Ontspanning is onderdeel van een gezonde leefstijl. Je kunt zo gezond mogelijk proberen te eten en wekelijks braaf in de sportschool staan, maar als je niet genoeg tijd neemt voor ontspanning, blijf je een groter risico op ziekte lopen. Je lichaam houdt al deze onrust vast, waardoor je je steeds meer moe en gespannen voelt. Bovendien versnelt lang aanhoudende stress het verouderingsproces. De vermoeidheid valt zo duidelijk af te lezen van je gezicht. Doe je lichaam daarom een plezier en pak tijdig je rust. Met een massage voorkom je klachten.

Geen overbodige luxe

Mensen hebben het vandaag de dag drukker dan ooit: we ervaren veel stressklachten, maar ook fysieke klachten komen vaak voor door een verkeerde (werk)houding en het vele zitten. Fysieke en mentale overbelasting ligt zo steeds vaker op de loer. Massage geeft je lichaam en geest daarom een noodzakelijke onderhoudsbeurt. Toch wordt massage door velen nog steeds onterecht als overbodige luxe gezien.

Nieuwe energie

Regelmatig een massage ondergaan kan je veel opleveren. Je spieren, je doorbloeding, je huid, je weerstand én je humeur krijgen erdoor een boost. Massage zorgt ervoor dat je spieren soepel blijven, maakt het bewegen makkelijker en kan eventuele pijnklachten verminderen. Daarnaast brengt een massage het lichaam meer in balans en ontvang je weer nieuwe energie.

Werking van massage

Tijdens de massage kom je geheel tot rust en maakt het lichaam endorfine en ocytocine aan, stofjes die het geluksgevoel verhogen en stress verminderen. De activiteit van de hersengolven daalt totdat je een diepe ontspanning op het Delta-niveau ervaart. Dit is hetzelfde niveau als tijdens een diepe droomloze slaap of meditatie. De massage stimuleert de doorbloeding, maakt de knopen in het lichaam los en zorgt dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Het zelfhelend vermogen wordt hierdoor geactiveerd, zodat je lichaam zich beter kan herstellen en je zelfs minder snel ziek wordt.

Soorten massages

Er zijn verschillende soorten massages, die uiteenlopende lichamelijke en mentale klachten kunnen behandelen. Bij Bon Soigné kun je terecht voor een klassieke ontspanningsmassage om lichamelijk en geestelijk geheel tot ontspanning te komen. Ook een sportmassage is mogelijk, bijvoorbeeld voor het voorkomen van blessures en verminderen van spierpijn en verzuring.

Ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagesoorten. Het maakt gebruik van een zachte en rustige massagetechniek met als doel om de geest en het lichaam tot rust te brengen. Alleen de buitenste lagen van het spierweefsel worden hierbij behandeld. Klachten die door stress zijn ontstaan, zoals stijve of pijnlijke spieren, rugpijn, nek- en schouderklachten of hoofdpijn, kunnen hierdoor ook verlicht worden.

Over Bon Soigné

Ben je benieuwd geworden naar de voordelen van massage en wil je je even heerlijk in de watten laten leggen? De massagespecialisten van Bon Soigné staan voor je klaar en adviseren je graag over de juiste massagesoort voor jou. Daarnaast kun je er ook terecht voor een gezichtsbehandeling, knipbeurt of pedicure. Zo word je van top tot teen verzorgd!

Ook interessant voor jou

Nagels met extra uitstraling: de kleur- en verzorgingstrends!

Nagels doen veel voor je uitstraling. Een goede verzorging is dan ook erg belangrijk. Lees er hier alles over!

Lees verder

Krullen knippen doe je zo!

‘Eigenlijk is krullen knippen echt een vak apart’, vertelt haarexpert Ria. Lees hier het hele verhaal!

Lees verder

Vet op onderbuik te lijf met cryolipolyse!

Wil jij graag afrekenen met je onderbuikvet? Dat kan met cryolipolyse! Lees hier meer over de behandeling.

Lees verder

Veelgestelde vragen over… rimpels!

Vraag jij je ook af hoe rimpels ontstaan? Lees hier alle meest gestelde vragen over dit huidprobleem!

Lees verder

Do’s en don’ts rondom geblondeerd haar!

Wil jij graag geblondeerd haar? Let op de volgende do’s en don’ts! Je leest ze hier.

Lees verder

Thuis aan de slag met je nagels!

Wil jij graag mooie nagels? Ook thuis kun je aan de slag! Lees hier hoe je je nagels thuis kunt verzorgen.

Lees verder

Zo ga je klitten tegen!

Ben jij die vervelende klitten ook zo zat? In dit artikel vertellen wij wat je er tegen kunt doen!

Lees verder

Een stralende huid met microdermabrasie

Complimentjes krijgen over jouw stralende huid? Ja, het kan na slechts 1 bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Het geheim verklappen we graag aan je…

Lees verder

Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Puistjes, mee-eters, ontstekingen… Je komt er maar niet vanaf. Wat je ook probeert! Hoe kom je nou écht van acne af?

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.