Valmont voor de ouder wordende huid

Je doet je best om goed voor jezelf te zorgen. Regelmatig sporten, gezond eten en water drinken om je lichaam te onderhouden. Genoeg slapen is net zo goed belangrijk om je lichaam en huid te verzorgen. Maar niet alles heb je onder controle. Je huid, bijvoorbeeld. Gezond leven zorgt ervoor dat de huid er beter uit blijft zien, maar je huid leidt ook een eigen leven. Huidveroudering is een natuurlijk proces waar iedere vrouw op een punt in haar leven mee te maken krijgt. Wat kun je eraan doen?

De ouder wordende huid

Huidveroudering? Daar hoef ik me toch nog geen zorgen over te maken? Ja, wel dus. Of nou ja, het is goed om er in ieder geval over na te gaan denken. Dit proces begint al halverwege je twintigste levensjaar, namelijk. Dit betekent niet dat je huid op je 25ste spontaan in elkaar zakt, maar wel kun je met de jaren zien dat de huid dunner wordt en misschien minder rekbaar aanvoelt. Fijne lijntjes en rimpeltjes zullen zichtbaar worden.

Anti-aging

Bij Bon Soigné maken we gebruik van het merk Valmont. Dit luxemerk focust zich volledig op anti-aging. Zo bevatten de producten gepatenteerde producten die de huid door en door verbeteren. De producten van Valmont zijn goed voor anti-aging, hydratatie, glans of juist stevigheid. Het Zwitserse Valmont staat bekend om de huidverjongende effecten. Het helpt de huid te vernieuwen en huidveroudering te vertragen. Wij bieden Valmont gezichtsbehandelingen waarbij de huid optimaal gehydrateerd en verwend wordt. Geen doffe huid meer, maar een gezonde glans van binnenuit. Kan jouw huid ook wel een oppepper gebruiken?

Collageen

Als je ouder wordt, neemt de aanmaak van je collageen af. In de praktijk betekent dit dat je huid minder soepel aan zal voelen. Het eiwit collageen zorgt voor stevigheid en elasticiteit in de huid. Collageen zit bijvoorbeeld in vis, oranje groenten en in kip, rundvlees of eieren. Door blootstelling aan de zon (en dan met name zonder zonnebrand) en roken kunnen het proces van huidveroudering versnellen. Ook het eten van veel suikers zorgt voor het beschadigen of stukgaan van collageen.

Advies op maat

Persoonlijk advies kan bij huidveroudering van ontzettend groot belang zijn. Huidspecialisten kunnen namelijk kijken wat jouw huid nodig heeft. We kijken naar jouw huid en adviseren de juiste behandelingen en producten voor jou. Neem snel contact op!

Ook interessant voor jou

Nagels met extra uitstraling: de kleur- en verzorgingstrends!

Nagels doen veel voor je uitstraling. Een goede verzorging is dan ook erg belangrijk. Lees er hier alles over!

Lees verder

Krullen knippen doe je zo!

‘Eigenlijk is krullen knippen echt een vak apart’, vertelt haarexpert Ria. Lees hier het hele verhaal!

Lees verder

Vet op onderbuik te lijf met cryolipolyse!

Wil jij graag afrekenen met je onderbuikvet? Dat kan met cryolipolyse! Lees hier meer over de behandeling.

Lees verder

Veelgestelde vragen over… rimpels!

Vraag jij je ook af hoe rimpels ontstaan? Lees hier alle meest gestelde vragen over dit huidprobleem!

Lees verder

Do’s en don’ts rondom geblondeerd haar!

Wil jij graag geblondeerd haar? Let op de volgende do’s en don’ts! Je leest ze hier.

Lees verder

Thuis aan de slag met je nagels!

Wil jij graag mooie nagels? Ook thuis kun je aan de slag! Lees hier hoe je je nagels thuis kunt verzorgen.

Lees verder

Zo ga je klitten tegen!

Ben jij die vervelende klitten ook zo zat? In dit artikel vertellen wij wat je er tegen kunt doen!

Lees verder

Een stralende huid met microdermabrasie

Complimentjes krijgen over jouw stralende huid? Ja, het kan na slechts 1 bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Het geheim verklappen we graag aan je…

Lees verder

Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Puistjes, mee-eters, ontstekingen… Je komt er maar niet vanaf. Wat je ook probeert! Hoe kom je nou écht van acne af?

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.