Rimpels: niet te voorkomen, wél te vertragen!

Rimpels: niet te voorkomen, wél te vertragen!

Net als elke vrouw wil jij mooi oud worden. Dat wil zeggen: wél graag die wijsheid en levenservaring die je met het verstrijken van de jaren verkrijgt, maar niet die rimpels, lijntjes en die verslapte huid. Toch kun je smeren met antirimpelcrème wat je wilt, maar die eerste tekenen van huidveroudering komen toch een keer. Je huid wordt minder strak, verliest haar stevigheid en volume. Wanneer jij een kritische blik in de spiegel werpt, moet je dan ook constateren dat jouw lijf nog helemaal niet ‘zomerproof’ is. Help, wat nu?

Rimpels-Zeist

Huidveroudering

Helaas: huidveroudering is een natuurlijk verschijnsel en is niet tegen te gaan. Het is nou eenmaal zo dat je lichaam na je vijfentwintigste minder natuurlijke stoffen aanmaakt die je huid strak en glad houden. Om precies te zijn gaat het om de stoffen elastine en collageen. Maar goed nieuws: met de juiste methoden kun je het huidverouderingsproces wél vertragen en je huid een handje helpen. Zo heb je in een mum van tijd weer een frissere uitstraling! Een goede, effectieve én veilige methode hiervoor is de Venus Freeze behandeling.

Maak kennis met Venus Freeze

De behandeling met Venus Freeze is effectief als het gaat om het verbeteren en het verjongen van de huid. Met de methode zijn vrijwel alle tekenen van huidveroudering te behandelen, zoals een minder strakke kaaklijn, fijne lijntjes en rimpeltjes in je gezicht, slappere wangen of een slappere kin. Niet alleen je gezicht en hals kunnen behandeld worden. De Venus Freeze verstevigt de huid, maar corrigeert en verbetert tegelijkertijd ook de lichaamscontouren. Denk hierbij aan slappe bovenarmen, een slappe buik en cellulite. Je ervaart geen pijn of ongemak van de behandeling en littekens en een lange hersteltijd zijn eveneens niet inbegrepen. Na de behandeling pak je je dagelijkse bezigheden gewoon weer op.

De Venus Freeze behandeling: zó werkt het!

De methode combineert krachtige radiofrequentie met magnetische pulsen. Deze worden via een applicator op de te behandelen gebieden toegepast. Door het effect van radiogolven in de diepere huidlagen wordt je huid gestimuleerd tot het aanmaken van collageen en elastine. Dit zijn de stofjes die zorgen voor een mooie, stralende en strakke huid. Ook wordt het al aanwezige collageen verbeterd. Dit is dan ook de reden dat je huid er direct na de behandeling al voller, elastischer en steviger uitziet.

Fibroblasten

Tijdens de behandeling wordt tegelijkertijd de vorming van nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes in je huid gestimuleerd. Dit zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel die een bijdrage leveren aan een stevige huid. De behandeling zorgt daardoor voor minder rimpels, een strakkere kaaklijn, een stevigere huid, een betere doorbloeding en een meer egale teint. Tot slot stimuleert de Venus Freeze het afbreken en afvoeren van vetcellen, wat de behandeling óók geschikt maakt voor het effectief verminderen van cellulite en het creëren van mooiere lichaamscontouren. Dus skip die intensieve work-out maar een keertje. Terwijl jij ontspannen op de behandelstoel ligt, wordt je figuur effectief verbeterd en kun jij de zomer aan!

Behandelingen

Het aantal behandelingen dat wordt geadviseerd zijn:

Doe de check!

Venus Freeze is geschikt voor jou als je…

Voor jou!

Kies jij voor een behandeling met Venus Freeze? Wij, de specialisten van Bon Soigné, helpen je graag. Wist je dat wij verzorging van top tot teen aanbieden? Je kunt bij ons terecht voor een stralend kapel, maar ook voor ontharen, verschillende schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en de Henna Brow-treatment. Maar ook voor mooi verzorgde voeten en nagels ben je bij Bon Soigné aan het goede adres. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook voor mooi gekleurde (gel)nagels en (sport)massages bij Bon Soigné terecht. Kom gerust eens langs voor een intakegesprek! Wij informeren je graag over onze behandelingen en producten. Je bent van harte welkom in onze sfeervolle salon.

Ook interessant voor jou

Een stralende huid met microdermabrasie

Complimentjes krijgen over jouw stralende huid? Ja, het kan na slechts 1 bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Het geheim verklappen we graag aan je…

Lees verder

Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Puistjes, mee-eters, ontstekingen… Je komt er maar niet vanaf. Wat je ook probeert! Hoe kom je nou écht van acne af?

Lees verder

Het belang van duurzame verzorgingsproducten

Wat niet veilig is voor je mond, zouden we ook niet voor ons huid en haar moeten gebruiken. Waarom zijn duurzame en veilige verzorgingsproducten zo belangrijk?

Lees verder

Valmont voor de ouder wordende huid

Als je ouder wordt, neemt de conditie van je huid af. Lees hier hoe jij de ouder wordende huid verwend met de producten van Valmont!

Lees verder

Fris het najaar in met deze haartrends!

Ben jij na de zomer weer toe aan een nieuw kapsel? Voorzie jezelf met een echte najaarscoupe door deze haartrends! Lees hier meer.

Lees verder

Huidveroudering zit niet alleen in het gezicht

Mooi ouder worden willen we allemaal. Lees hoe dat gemakkelijk kan met de Venus Freeze!

Lees verder

Welke haarverftechnieken zien we dit jaar terug?

Ben jij ook zo toe aan een nieuw, fris kapsel? Lees hier alles over de meest trendy haarverftechnieken bij Bon Soigne!

Lees verder

Hoe zorg je voor mooie, verzorgde handen?

Laat je onder handen nemen bij Bon Soigné voor prachtige nagels!

Lees verder

Last van hardnekkig vet? Probeer cryolipolyse!

Wil jij af van het hardnekkige vet op je lijf? Cryolipolyse biedt de oplossing! Lees hier hoe deze therapie in zijn werk gaat.

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.