Hoe microneedling kan helpen bij jouw probleemhuid

Een onzuivere huid kan je behoorlijk onzeker maken. Je hebt voor je gevoel elke dagcrème en huidverzorgingsproduct al geprobeerd, maar het lijkt alleen maar erger te worden. De controle over je huid lijkt weg te zijn en je staat op het punt om je bij je huidproblemen neer te leggen. Herken je jezelf hierin? Geef de hoop dan nog niet op! Er is namelijk een nieuwe techniek die al voor veel succesvolle resultaten heeft gezorgd: microneedling.

Microneedling-Zeist

Overgevoelige huid

Heb je last van een onrustige, overgevoelige en/of geïrriteerde huid? Je omgeving heeft hier invloed op. Overmatig zonnen, roken en stressen kan de huid uit balans brengen. Negatieve reacties kunnen ook ontstaan door een slechte luchtkwaliteit of agressieve producten, zoals make-up, parfum, wasmiddelen en huidverzorging. Wanneer de balans van de huid verstoord is, dringen bacteriën en irriterende stoffen makkelijk door de huidbarrière. Er kunnen zo ontstekingsverschijnselen opduiken. Ook komen tekenen van huidveroudering eerder aan de oppervlakte.

Hoe het werkt

Bij microneedling wordt eerst de huid grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Daarna gaan we aan de slag met de SkinNeedler. Met snelle, trillende bewegingen worden negen micronaaldjes op een rij in de huid gebracht. Er ontstaan zo kleine doorgangen, waardoor de huidfuncties geactiveerd worden. Door deze prikkeling kan de huid tot in de diepe lagen herstellen en vernieuwen. De huidlagen worden versterkt en het huidoppervlak geëgaliseerd. Na de behandeling wordt het behandelde gebied nog eens rijkelijk verzorgd met een serum en verkoelend masker, om irritatie te voorkomen.

Geschikt voor iedereen

Eigenlijk kan alle huidproblematiek effectief behandeld worden met microneedling. Deze behandeling is namelijk veilig voor alle huidsoorten en huidkleuren. Het huidherstel wordt op alle gebieden gestimuleerd, waardoor (acne)littekens, grove poriën, pigmentvlekken en rosacea zichtbaar worden verminderd. Ook wordt huidveroudering, zoals rimpeltjes en huidverslapping tegengegaan.

Voordelen van microneedling

Het grote voordeel van microneedling is dat het resultaat geleidelijk en langdurig is. Na de behandeling zal je merken dat je huid er egaler, strakker en zachter uitziet. Vervolgens gaat het herstelproces onderhuids door. De verbeterde structuur en collageenopbouw trekt dieper in je huid, zodat huidveroudering wordt vertraagd. Voor het optimale effect wordt aanbevolen om meerdere behandelingen, verspreid over enkele maanden, te ondergaan.

Verzorgingstips

Thuis kun je ook werken aan huidverbetering. Volg onderstaande tips om je huid zo goed mogelijk te ondersteunen en onderhouden, als aanvulling op microneedling:

Over Bon Soigné

Bij Bon Soigné weten we hoe belangrijk huidverzorging is. Wanneer je huid straalt, straal jij ook. Met onze hoogwaardige schoonheidsbehandelingen brengen we je huid weer in topconditie. We stellen vooraf een huiddiagnose, zodat we het probleem gericht kunnen behandelen. Leg je gezicht daarom in onze handen en wij geven je een huid terug waar je trots op kunt zijn. We ontvangen je graag in onze salon voor een vrijblijvende afspraak. Ook kun je bij ons terecht voor mooie nagels, een verzorgd kapsel of een ontspannende massage. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste producten en technieken om je van top tot teen te verzorgen.

Ook interessant voor jou

Een stralende huid met microdermabrasie

Complimentjes krijgen over jouw stralende huid? Ja, het kan na slechts 1 bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Het geheim verklappen we graag aan je…

Lees verder

Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Puistjes, mee-eters, ontstekingen… Je komt er maar niet vanaf. Wat je ook probeert! Hoe kom je nou écht van acne af?

Lees verder

Het belang van duurzame verzorgingsproducten

Wat niet veilig is voor je mond, zouden we ook niet voor ons huid en haar moeten gebruiken. Waarom zijn duurzame en veilige verzorgingsproducten zo belangrijk?

Lees verder

Valmont voor de ouder wordende huid

Als je ouder wordt, neemt de conditie van je huid af. Lees hier hoe jij de ouder wordende huid verwend met de producten van Valmont!

Lees verder

Fris het najaar in met deze haartrends!

Ben jij na de zomer weer toe aan een nieuw kapsel? Voorzie jezelf met een echte najaarscoupe door deze haartrends! Lees hier meer.

Lees verder

Huidveroudering zit niet alleen in het gezicht

Mooi ouder worden willen we allemaal. Lees hoe dat gemakkelijk kan met de Venus Freeze!

Lees verder

Welke haarverftechnieken zien we dit jaar terug?

Ben jij ook zo toe aan een nieuw, fris kapsel? Lees hier alles over de meest trendy haarverftechnieken bij Bon Soigne!

Lees verder

Hoe zorg je voor mooie, verzorgde handen?

Laat je onder handen nemen bij Bon Soigné voor prachtige nagels!

Lees verder

Last van hardnekkig vet? Probeer cryolipolyse!

Wil jij af van het hardnekkige vet op je lijf? Cryolipolyse biedt de oplossing! Lees hier hoe deze therapie in zijn werk gaat.

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.