Last van hardnekkig vet? Probeer cryolipolyse!

Wil jij af van het hardnekkige vet op je lijf? Wil je nét even wat strakker worden voordat je op vakantie gaat of die mooie jurk aan doet naar de bruiloft van je beste vriendin? Je hoort vaak dat juist die laatste centimeters er moeilijk vanaf gaan. Cryolipolyse biedt de oplossing! Lees hier hoe deze therapie in zijn werk gaat.

cryolipolyse

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse wordt ook wel vetbevriezing genoemd. De vetcellen in de bovenste huidlaag worden letterlijk bevroren. Er worden elementen (pads) op het lichaam geplaatst. Deze koelen de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet af tot 4˚C. Alleen vetcellen worden aangepakt, zonder het omringende weefsel te beschadigen. Het koelen breekt de vetcellen af en het lichaam voert deze op natuurlijke wijze af.

Waarom helpt cryolipolyse zo goed tegen vet?

Vetcellen kunnen minder goed tegen kou dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen we juist de vetcellen tijdens een cryo-behandeling aanpakken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op een natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen, net zoals dat gebeurt met stoffen uit voeding.

Wat gebeurt er dan met de vetcellen?

De elementen verwarmen eerst het weefsel en daarna koelen ze terug tot circa 4˚C. De verwarming en vervolgens snelle afkoeling van de vetcellen, in combinatie met elektro-stimulatie, zorgt ervoor dat de vetcellen kristalliseren en uiteen vallen. Met andere woorden: als gevolg van de thermische schok gaan de vetcellen kapot. Deze vetcellen komen niet meer terug; dit wordt ook wel apoptose (gecontroleerde celdood) genoemd.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Voor de behandeling bespreken we eerst wat je probleemgebieden zijn en waar we aan gaan werken. Denk hierbij aan de buik, benen, billen, heupen of armen. Daarop plaatsen we de verkoelende pads en die blijven dan 60 minuten zitten. Het beste is om een kuur van 3 tot 6 behandelingen te volgen. Zo krijg je het mooiste resultaat. De behandeling is trouwens niet pijnlijk, maar de druk van de behandelkop kan een trekkend of knijpend gevoel geven. Ook voel je in het begin intense kou, maar dit verdwijnt snel door de verdovende werking.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Je zult merken dat de vetlaag geleidelijk vermindert. De eerste resultaten zijn meestal na zes tot acht weken zichtbaar, maar het proces gaat wel drie tot vier maanden door! Dit is hoe lang je lichaam bezig is om de behandelde vetcellen af te voeren. Bovendien vergroot je je resultaten door het aanhouden van een gezond eetpatroon in combinatie met voldoende beweging.

Over Bon Soigné

Naast cryolipolyse biedt Bon Soigné nog veel meer behandelingen aan. Het is namelijk een kapsalon, nagelstudio, pedicure. scoonheids- én massagesalon ineen. Laat je van top tot teen onder handen nemen door de specialisten en je zult je de koning te rijk voelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Ook interessant voor jou

Een stralende huid met microdermabrasie

Complimentjes krijgen over jouw stralende huid? Ja, het kan na slechts 1 bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Het geheim verklappen we graag aan je…

Lees verder

Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Puistjes, mee-eters, ontstekingen… Je komt er maar niet vanaf. Wat je ook probeert! Hoe kom je nou écht van acne af?

Lees verder

Het belang van duurzame verzorgingsproducten

Wat niet veilig is voor je mond, zouden we ook niet voor ons huid en haar moeten gebruiken. Waarom zijn duurzame en veilige verzorgingsproducten zo belangrijk?

Lees verder

Valmont voor de ouder wordende huid

Als je ouder wordt, neemt de conditie van je huid af. Lees hier hoe jij de ouder wordende huid verwend met de producten van Valmont!

Lees verder

Fris het najaar in met deze haartrends!

Ben jij na de zomer weer toe aan een nieuw kapsel? Voorzie jezelf met een echte najaarscoupe door deze haartrends! Lees hier meer.

Lees verder

Huidveroudering zit niet alleen in het gezicht

Mooi ouder worden willen we allemaal. Lees hoe dat gemakkelijk kan met de Venus Freeze!

Lees verder

Welke haarverftechnieken zien we dit jaar terug?

Ben jij ook zo toe aan een nieuw, fris kapsel? Lees hier alles over de meest trendy haarverftechnieken bij Bon Soigne!

Lees verder

Hoe zorg je voor mooie, verzorgde handen?

Laat je onder handen nemen bij Bon Soigné voor prachtige nagels!

Lees verder

Geverfd haar: dé Tips & Tricks

Heb jij een prachtig geverfd kapsel? Dan wil je het ook graag mooi houden. Lees hier 5 handige tips hoe je dat kunt doen!

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.