Last van hardnekkig vet? Probeer cryolipolyse!

Wil jij af van het hardnekkige vet op je lijf? Wil je nét even wat strakker worden voordat je op vakantie gaat of die mooie jurk aan doet naar de bruiloft van je beste vriendin? Je hoort vaak dat juist die laatste centimeters er moeilijk vanaf gaan. Cryolipolyse biedt de oplossing! Lees hier hoe deze therapie in zijn werk gaat.

hardnekkig-vet

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse wordt ook wel vetbevriezing genoemd. De vetcellen in de bovenste huidlaag worden letterlijk bevroren. Er worden elementen (pads) op het lichaam geplaatst. Deze koelen de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet af tot 4˚C. Alleen vetcellen worden aangepakt, zonder het omringende weefsel te beschadigen. Het koelen breekt de vetcellen af en het lichaam voert deze op natuurlijke wijze af.

Waarom helpt cryolipolyse tegen hardnekkig vet?

Vetcellen kunnen minder goed tegen kou dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen we juist de vetcellen tijdens een cryo-behandeling aanpakken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op een natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen, net zoals dat gebeurt met stoffen uit voeding.

Wat gebeurt er dan met de vetcellen?

De elementen verwarmen eerst het weefsel en daarna koelen ze terug tot circa 4˚C. De verwarming en vervolgens snelle afkoeling van de vetcellen, in combinatie met elektro-stimulatie, zorgt ervoor dat de vetcellen kristalliseren en uiteen vallen. Met andere woorden: als gevolg van de thermische schok gaan de vetcellen kapot. Deze vetcellen komen niet meer terug; dit wordt ook wel apoptose (gecontroleerde celdood) genoemd.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Voor de behandeling bespreken we eerst wat je probleemgebieden zijn en waar we aan gaan werken. Denk hierbij aan de buik, benen, billen, heupen of armen. Daarop plaatsen we de verkoelende pads en die blijven dan 60 minuten zitten. Het beste is om een kuur van 3 tot 6 behandelingen te volgen. Zo krijg je het mooiste resultaat. De behandeling is trouwens niet pijnlijk, maar de druk van de behandelkop kan een trekkend of knijpend gevoel geven. Ook voel je in het begin intense kou, maar dit verdwijnt snel door de verdovende werking.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Je zult merken dat het hardnekkig vet geleidelijk vermindert. De eerste resultaten zijn meestal na zes tot acht weken zichtbaar, maar het proces gaat wel drie tot vier maanden door! Dit is hoe lang je lichaam bezig is om de behandelde vetcellen af te voeren. Bovendien vergroot je je resultaten door het aanhouden van een gezond eetpatroon in combinatie met voldoende beweging.

Over Bon Soigné

Naast cryolipolyse tegen hardnekkig vet biedt Bon Soigné nog veel meer behandelingen aan. Het is namelijk een kapsalon, nagelstudio, pedicure. scoonheids- én massagesalon ineen. Laat je van top tot teen onder handen nemen door de specialisten en je zult je de koning te rijk voelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Ook interessant voor jou

Nagels met extra uitstraling: de kleur- en verzorgingstrends!

Nagels doen veel voor je uitstraling. Een goede verzorging is dan ook erg belangrijk. Lees er hier alles over!

Lees verder

Krullen knippen doe je zo!

‘Eigenlijk is krullen knippen echt een vak apart’, vertelt haarexpert Ria. Lees hier het hele verhaal!

Lees verder

Vet op onderbuik te lijf met cryolipolyse!

Wil jij graag afrekenen met je onderbuikvet? Dat kan met cryolipolyse! Lees hier meer over de behandeling.

Lees verder

Veelgestelde vragen over… rimpels!

Vraag jij je ook af hoe rimpels ontstaan? Lees hier alle meest gestelde vragen over dit huidprobleem!

Lees verder

Do’s en don’ts rondom geblondeerd haar!

Wil jij graag geblondeerd haar? Let op de volgende do’s en don’ts! Je leest ze hier.

Lees verder

Thuis aan de slag met je nagels!

Wil jij graag mooie nagels? Ook thuis kun je aan de slag! Lees hier hoe je je nagels thuis kunt verzorgen.

Lees verder

Zo ga je klitten tegen!

Ben jij die vervelende klitten ook zo zat? In dit artikel vertellen wij wat je er tegen kunt doen!

Lees verder

Een stralende huid met microdermabrasie

Complimentjes krijgen over jouw stralende huid? Ja, het kan na slechts 1 bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Het geheim verklappen we graag aan je…

Lees verder

Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Puistjes, mee-eters, ontstekingen… Je komt er maar niet vanaf. Wat je ook probeert! Hoe kom je nou écht van acne af?

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.