Hoe zorg je voor mooie, verzorgde handen?

We hebben meestal niet door hoe vaak we onze handen gedurende de dag gebruiken. Doordat we ze zoveel gebruiken, krijgen onze vingers, nagels en huid veel te verduren. Je huid droogt snel uit of je nagels breken af. Daarom kunnen je handen wel een oppepper gebruiken. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar je handen laten verzorgen is nog veel fijner. Waarom is de manicure zo’n goed idee?

verzorgde-handen

Onze handen dragen veel, letterlijk en figuurlijk

Je doet je werk, maakt schoon, wast af, tikt op je toetsenbord en brengt make-up aan. Soms doen onze handen ook zwaarder werk, zoals graven in de tuinaarde of zandkastelen bouwen met je kinderen. Het zorgt er allemaal voor dat de huid van onze handen snel uitdroogt. Dit proces ga je tegen door regelmatig te genieten van een manicure.

Thuis vs. nagelsalon

Het helpt zeker om je handen thuis te verzorgen. Denk hierbij aan een mooie kleur nagellak, een sodabadje, een scrub voor de handen en dagelijkse verzorging met een voedende crème. Dit zijn al goede stappen richting die mooie en zachte handen. Alleen gaat een behandeling bij de manicure nog net even iets verder.

O.P.I.

Je nagels worden mooi in vorm geknipt en gevijld. De nagelriemen worden teruggeduwd. Als je wil wordt er een gellak aangebracht. Dit blijft langer en beter zitten dan gewone nagellak en dat maakt het ook een stuk praktischer. Bij Bon Soigné werken we met O.P.I. – dit merk is geliefd bij grote sterren zoals Jennifer Lopez en Madonna. Hoe gaaf is dat?

Relaxed

Eventueel is er daarna nog tijd voor een handmassage. Dit zorgt ervoor dat de spieren in je handen weer soepel worden en dat je met een heerlijk relaxed gevoel naar huis gaat. Dat maakt een manicure zo fijn. Je loopt niet alleen de deur uit met een mooi setje nagels, maar ook nog eens heerlijk relaxed. Jij kan de wereld weer aan! Het advies is om eens in de maand langs te gaan voor een behandeling. Hoewel gellak doorgaans erg lang blijft zitten, groeit het mee met je nagels. Je zal het dus regelmatig moeten bijwerken. Én regelmatig een handmassage moeten krijgen!

En er is meer!

Smaakt die manicure naar meer? Bij Bon Soigné kun je ook de rest van je lichaam onder handen laten nemen. Denk aan een pedicure, een knipbeurt of een massage. Ben je al overtuigd? Neem dan contact op met de specialisten en kijk wat zij voor je kunnen betekenen!

Ook interessant voor jou

Een stralende huid met microdermabrasie

Complimentjes krijgen over jouw stralende huid? Ja, het kan na slechts 1 bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Het geheim verklappen we graag aan je…

Lees verder

Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Puistjes, mee-eters, ontstekingen… Je komt er maar niet vanaf. Wat je ook probeert! Hoe kom je nou écht van acne af?

Lees verder

Het belang van duurzame verzorgingsproducten

Wat niet veilig is voor je mond, zouden we ook niet voor ons huid en haar moeten gebruiken. Waarom zijn duurzame en veilige verzorgingsproducten zo belangrijk?

Lees verder

Valmont voor de ouder wordende huid

Als je ouder wordt, neemt de conditie van je huid af. Lees hier hoe jij de ouder wordende huid verwend met de producten van Valmont!

Lees verder

Fris het najaar in met deze haartrends!

Ben jij na de zomer weer toe aan een nieuw kapsel? Voorzie jezelf met een echte najaarscoupe door deze haartrends! Lees hier meer.

Lees verder

Huidveroudering zit niet alleen in het gezicht

Mooi ouder worden willen we allemaal. Lees hoe dat gemakkelijk kan met de Venus Freeze!

Lees verder

Welke haarverftechnieken zien we dit jaar terug?

Ben jij ook zo toe aan een nieuw, fris kapsel? Lees hier alles over de meest trendy haarverftechnieken bij Bon Soigne!

Lees verder

Last van hardnekkig vet? Probeer cryolipolyse!

Wil jij af van het hardnekkige vet op je lijf? Cryolipolyse biedt de oplossing! Lees hier hoe deze therapie in zijn werk gaat.

Lees verder

Geverfd haar: dé Tips & Tricks

Heb jij een prachtig geverfd kapsel? Dan wil je het ook graag mooi houden. Lees hier 5 handige tips hoe je dat kunt doen!

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.