Een gezonde huid? Zo creëer je het!

Je huid is als het ware het pantser van je lichaam. Het houdt zo veel mogelijk schadelijke invloeden buiten de deur. Denk aan ziektes, bacteriën of uitdroging. Maar toch is het grootste orgaan van je lichaam niet volledig weerbaar. Wanneer je huidconditie uit balans is, krijgen schadelijke stoffen beter de kans binnen te dringen. Om je huid een handje te helpen, is een gezonde huidconditie belangrijk. En dat kun je creëren met de juiste producten en behandelingen.

Gezonde-huid

Uit balans

Je kunt aan verschillende verschijnselen merken dat je huid uit balans is. Er ontstaan misschien vervelende plekjes of vlekjes. Of je huid voelt juist schraal en droog aan, in combinatie met kleine bultjes. Daarnaast kan je huid er vermoeid en ongezond uitzien door een doffe, grauwe teint. Dit zijn uiteenlopende huidoneffenheden, die doelen op een verslechterde huidbalans. Gelukkig zijn er verschillende handelingen die je kunt uitvoeren.

Vitamine C smeren

Vitamines zijn middeltjes waar je huid niet zonder kan. Daarom is het ook belangrijk om het aan je dagelijkse verzorgingsroutine toe te voegen. Vooral vitamine C is een krachtige antioxidant om je huidconditie te versterken. Het beschermt bijvoorbeeld je huid tegen uv-straling, uitlaatgassen en schadelijke stofdeeltjes uit de lucht. Vitamine C in de vorm van een serum is de fijnste optie als verzorgingsproduct. Een serum verdeelt zich namelijk door verschillende lagen van je huid.

Natuurlijke cleanser

Een ander product wat helpt om je huid in balans te krijgen, is een cleanser. Op een dag blijven er allerlei verschillende onnatuurlijke stoffen aan je gezicht kleven. Dit zijn onder andere uitlaatgassen, maar ook make-upresten. Wanneer ze te lang blijven zitten, ontstaan er huidproblemen. Een cleanser is er dan om deze stoffen van je gezicht te verwijderen. Daarnaast zorgt een goed reinigingsproduct ervoor dat andere werkstoffen beter doordringen in je huid.

Behandeling op maat

Een cleanser en vitamine C zijn twee producten die een algemene werking hebben. Maar iedere huid is verschillend. Daarom is het een aanrader om je huid eens te laten behandelen, een behandeling die is afgestemd op je huid. Bij Bon Soigné kunnen we hierbij helpen. Onze specialisten geven graag het nodige advies. Wij werken met de merken Valmont en Oolaboo voor effectieve gezichtsbehandelingen. Deze merken bestaan uit allerlei verschillende soorten producten. Denk aan serums, crèmes, moisturizers, enzovoort. De merken hebben daarom voor ieder huidtype geschikte producten.

Breed inzetbare behandeling

Ook bestaat er een behandeling die breed inzetbaar is, namelijk microdermabrasie. Tijdens deze behandeling krijg je een peeling. Met behulp van microkristallen worden de bovenste cellen van je huid verwijderd, door middel van een speciaal apparaat. De kleine kristalletjes worden over je huid ‘gespoten’ met een speciale vacuümtechniek. Daardoor ontspannen je diepere huidlagen. Je huid is daardoor beter in staat om afvalstoffen af te voeren. Als resultaat wordt je huid gezonder, strakker en stralender.

Over Bon Soigné

Wil jij je huidconditie verbeteren of kamp je met een ander huidprobleem? Neem gerust contact op. Ons doel is om je een moment te creëren, waar volledig op jou wordt gefocust. Dit kan in de vorm van een schoonheidsbehandeling, maar ook is het mogelijk om een haar-, voet-, lichaam of nagelbehadeling te laten doen. Maakt tijd voor jezelf, maak tijd voor ontspanning!

Ook interessant voor jou

Nagels met extra uitstraling: de kleur- en verzorgingstrends!

Nagels doen veel voor je uitstraling. Een goede verzorging is dan ook erg belangrijk. Lees er hier alles over!

Lees verder

Krullen knippen doe je zo!

‘Eigenlijk is krullen knippen echt een vak apart’, vertelt haarexpert Ria. Lees hier het hele verhaal!

Lees verder

Vet op onderbuik te lijf met cryolipolyse!

Wil jij graag afrekenen met je onderbuikvet? Dat kan met cryolipolyse! Lees hier meer over de behandeling.

Lees verder

Veelgestelde vragen over… rimpels!

Vraag jij je ook af hoe rimpels ontstaan? Lees hier alle meest gestelde vragen over dit huidprobleem!

Lees verder

Do’s en don’ts rondom geblondeerd haar!

Wil jij graag geblondeerd haar? Let op de volgende do’s en don’ts! Je leest ze hier.

Lees verder

Thuis aan de slag met je nagels!

Wil jij graag mooie nagels? Ook thuis kun je aan de slag! Lees hier hoe je je nagels thuis kunt verzorgen.

Lees verder

Zo ga je klitten tegen!

Ben jij die vervelende klitten ook zo zat? In dit artikel vertellen wij wat je er tegen kunt doen!

Lees verder

Een stralende huid met microdermabrasie

Complimentjes krijgen over jouw stralende huid? Ja, het kan na slechts 1 bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Het geheim verklappen we graag aan je…

Lees verder

Heb je last van acne? Dit kun je eraan doen!

Puistjes, mee-eters, ontstekingen… Je komt er maar niet vanaf. Wat je ook probeert! Hoe kom je nou écht van acne af?

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.