De beste voedingssupplementen voor je huid (en haar)!

Je ontkomt er niet aan: je wordt een dagje ouder. De spiegel laat de eerste tekenen van veroudering zien. Je huid ziet er dof uit en ook je haar hangt er futloos bij. Het lijkt wel alsof je elke dag meer haar verliest. De gevolgen van ziekte, stress of vermoeidheid blijven langer zichtbaar. Je eerste instinct is om je verzameling anti-verouderingscrèmes uit te breiden. Maar heb je weleens gedacht aan voedingssupplementen?

Voedingssupplementen-Zeist

Effecten van veroudering

De huid is altijd als laatste aan de beurt. Vitaminen en mineralen maken een reis door het lichaam en geven voorrang aan de delen van het lichaam die de voedingsstoffen het meest nodig hebben. Als je de leeftijd van dertig of veertig hebt bereikt, merk je dat je meer vocht vasthoudt. Voedingsstoffen worden minder goed opgenomen en het immuunsysteem heeft steeds meer ondersteuning nodig. Aanvullende vitamines in de vorm van voedingssupplementen kunnen het herstel van je lichaam en huid dan bevorderen.

Oppepper voor huid en haar

Als je niet lekker in je vel zit of ontevreden bent met je spiegelbeeld, kijk dan eerst naar je eetpatroon. Een tekort aan bepaalde voedingsstoffen kan hiervan de oorzaak zijn. Ook de hectiek van het dagelijkse leven laat vaak zijn sporen achter. Spanningen in het lijf zorgen dat de processen die verantwoordelijk zijn voor het herstel van je huid en haar minder goed hun werk doen. Als je het gevoel hebt dat je wel een boost kunnen gebruiken, kun je terecht bij Bon Soigné. Zij helpen je huid en haar weer in topconditie te brengen, door de hoogwaardige producten van Oolaboo te gebruiken.

Supplementen van Oolaboo

De cosmetische voedingssupplementen van Oolaboo zijn de perfecte aanvulling op een gezond en gevarieerd dieet. Ze bevatten natuurlijke voedingsstoffen die specifiek gericht zijn op je huid en haar. De huidstofwisseling en natuurlijke hygiëne van de huid wordt gestimuleerd door essentiële stoffen. Je huid en haar wordt zo van binnenuit gevoed. Daarnaast wordt de algehele gezondheid gestimuleerd. Door een combinatie van voedingssupplementen en verzorgingsproducten te gebruiken, bereik je de beste resultaten.

Over Bon Soigné

Bon Soigné is een kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en nagelstudio in één. Wij vinden een goede verzorging belangrijk en leveren altijd kwaliteit, service en aandacht van een hoog niveau. Comfort en gemak van de klant staat hierbij voorop. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tijd te besparen door meerdere behandelingen te combineren: laat een pedicure doen terwijl je haarkleur inwerkt in de kappersstoel. Onze specialisten worden regelmatig getraind over de laatste verzorgingsproducten en -technieken, die bovendien duurzaam zijn. Wil je jezelf van top tot teen laten verzorgen? Maak een vrijblijvende afspraak en trakteer jezelf op een relaxmoment.

Ook interessant voor jou

Fris het najaar in met deze haartrends!

Ben jij na de zomer weer toe aan een nieuw kapsel? Voorzie jezelf met een echte najaarscoupe door deze haartrends! Lees hier meer.

Lees verder

Huidveroudering zit niet alleen in het gezicht

Mooi ouder worden willen we allemaal. Lees hoe dat gemakkelijk kan met de Venus Freeze!

Lees verder

Welke haarverftechnieken zien we dit jaar terug?

Ben jij ook zo toe aan een nieuw, fris kapsel? Lees hier alles over de meest trendy haarverftechnieken bij Bon Soigne!

Lees verder

Hoe zorg je voor mooie, verzorgde handen?

Laat je onder handen nemen bij Bon Soigné voor prachtige nagels!

Lees verder

Last van hardnekkig vet? Probeer cryolipolyse!

Wil jij af van het hardnekkige vet op je lijf? Cryolipolyse biedt de oplossing! Lees hier hoe deze therapie in zijn werk gaat.

Lees verder

Geverfd haar: dé Tips & Tricks

Heb jij een prachtig geverfd kapsel? Dan wil je het ook graag mooi houden. Lees hier 5 handige tips hoe je dat kunt doen!

Lees verder

Wat doe je aan droge handen in najaar en winter?

Droge handen in het najaar en de winter zijn een probleem in ons koude kikkerlandje. Bescherm en verzorg je handen op de juiste manier. Lees hier hoe.

Lees verder

Haartrends in 2022 – leef je uit met highlights, lowlights en babylights

De haartrends in 2022 kenmerken zich door kleur in highlights, lowlights en babylights. We zien natuurlijke en dramatische kleuren. Lees verder.

Lees verder

Een gezonde huid? Zo creëer je het!

Een gezonde huid zorgt voor een fijn gevoel. Wil je huidconditie verbeteren? Lees hier hoe!

Lees verder

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.