Vacature junior Stylist


Ben jij die enthousiaste junior-stylist waar wij naar op zoek zijn?

Heb je zin om in een bedrijf te werken waar meer specialiteiten onder één dak aangeboden worden? Dan zit je goed bij ons!

Salon Bon Soigné zit in het centrum van Zeist. Hier worden haar, handen, voeten en huid behandeld door een gespecialiseerd, professioneel en gezellig team. Wij vinden jezelf uitdagen en verbeteren erg belangrijk. Daarnaast zorgt plezier hebben en maken met elkaar voor een prettige werkomgeving.

Vind jij dat ook en ben je een 1e-, 2e- of 3e-jaars junior-stylist, of heb je net je diploma, dan ben je van harte welkom.

Wij bieden jou een leertraject met ondersteuning van een persoonlijke opleider, zodat je met alle vragen bij iemand terecht kan. Samen brengen wij jouw niveau naar een hoger plan. Naast een goede en persoonlijke ondersteuning bieden wij jou ook de mogelijkheid om, na jouw opleiding of als je het kappersvak beheerst, een andere specialiteit te leren. Hierdoor creëer je voor jezelf een baan die nóg meer afwisseling geeft.

Word jij blij van wat je leest en heb jij ook die passie voor het vak? Leuk! Jij bent van harte welkom.

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.