Vacature allround hairstylist


Ben jij die enthousiaste hairstylist allround waar wij naar op zoek zijn?

Heb je zin om in een bedrijf te werken waar meer specialiteiten onder één dak aangeboden worden? Dan zit je goed bij Salon Bon Soigné!

Wij vinden jezelf uitdagen en verbeteren erg belangrijk. Daarnaast zorgt plezier hebben en maken met elkaar voor een prettige werkomgeving.

Kun jij je hierin vinden en ben je een allround hairstylist dan ben je van harte welkom! Wij zijn namelijk op zoek naar:

  • een creatief talent
  • iemand die vakkennis heeft
  • iemand die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en die deze ook kan toepassen
  • een ervaren kapper voor zowel dames als heren
  • een representatief en sociaal persoon.

Wat wij je bieden

Wij bieden natuurlijk een gezellige werksfeer, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en interessante trainingen om jezelf op een hoger niveau te tillen. Daarnaast krijg je persoonlijke ondersteuning bij het inwerken.

Wil je je expertise uitbreiden of verbreden in een ander vakgebied? Dan staan we daar altijd voor open en verzorgen wij zelfs de opleiding. Hierdoor creëer je voor jezelf een baan die nog meer afwisseling geeft. Ook bieden we een leuk extraatje: alle behandelingen die in onze salon gedaan worden, mag je gratis ondergaan!

Word jij blij van wat je leest en heb jij ook die passie voor het vak? Reageer dan op deze vacature.

Over Bon Soigné

Ons salon zit in het centrum van Zeist. Wij zijn een combinatiesalon waar je je haar, handen, voeten en huid kan laten behandelen door een gespecialiseerd, professioneel en gezellig team.

Ervaringen

Fantastische haarkleur en geweldig geknipt!

- Jaqueline

Bij Bon Soigné wordt goed gekeken naar het model dat past bij de vorm van je gezicht. Eerlijk advies mbt. De kleuring zoals een goede kapper kan geven. Voel mij na ieder bezoek weer gelukkig, en dat al vele jaren. Chapeau!

- Mevrouw S.

Prettige sfeer in de winkel met zeer vriendelijk personeel.

- Joke

Langskomen voor een behandeling bij Bon Soigné?

Maak direct een afspraak via onderstaande knop om jezelf te laten verwennen.